肝胆相照论坛

肝胆相照论坛 论坛 有声有色 【梦白】 I'm YOURS~~
go

【梦白】 I'm YOURS~~ [复制链接]

现金
59579 元 

版主勋章 美女勋章 一品御批懒惰勋章 神仙眷侣 兔子勋章 寿星勋章 大财主勋章 维基大牛 旺旺勋章 如鱼得水 黑煤窑矿工勋章 有声有色 色女勋章 美食大使 生日快乐 金嗓子 翡翠丝带 水瓶座 双鱼座 活动之星 沙发王 艺术家 健康之翼 麦霸勋章 一米阳光 幸福风车 恭喜发财 红旗手 宝贝兔 福气猪 高贵龙 健康羊 游山玩水 七夕情 有钱人

附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册
当音乐响起的时候,世界就安静了

梦白的朋友圈

现金
59579 元 

版主勋章 美女勋章 一品御批懒惰勋章 神仙眷侣 兔子勋章 寿星勋章 大财主勋章 维基大牛 旺旺勋章 如鱼得水 黑煤窑矿工勋章 有声有色 色女勋章 美食大使 生日快乐 金嗓子 翡翠丝带 水瓶座 双鱼座 活动之星 沙发王 艺术家 健康之翼 麦霸勋章 一米阳光 幸福风车 恭喜发财 红旗手 宝贝兔 福气猪 高贵龙 健康羊 游山玩水 七夕情 有钱人

《I'm Yours》

By     Jason Mraz

Well you done done me and you bet I felt it
好吧,我想你一定知道我已经感受到你所做的一切
I tried to be chill but you’re so hot that I melted
想要冷静的我奈何敌不过你的热情
I fell right through the cracks
这感觉如同蹦极般奇妙
and now I’m trying to get back
而我现在开始尝试着回归现实
Before the cool done run out
在我的冲动尚未冷却之前
I’ll be giving it my bestest
我会拼尽全力(赢得你的心)
Nothing’s going to stop me but divine intervention
(我发誓)除非天生异象否则绝不停止
I reckon it’s again my turn to win some or learn some
估计这正是我证明自己的机会吧

I won’t hesitate no more, no more
我绝不,绝不再犹豫
It cannot wait, I’m yours
一刻也不能再等,我属于你

Well open up your mind and see like me
好吧,敞开心扉像我一样看这个世界
Open up your plans and damn you’re free
忘记该死的计划吧,享受自由
Look into your heart and you’ll find love love love
审视你的内心,你会发现那里充满了爱
Listen to the music of the moment maybe sing with me
当音乐响起,要不要跟我一唱一和
A lá peaceful melody
啊,多么安静祥和的旋律
It’s your God-forsaken right to be loved love loved love loved
我们拥有爱与被爱的权利

So I won’t hesitate no more, no more
我绝不,绝不再犹豫
It cannot wait I’m sure
一刻也不能再等,我已完全确定
There’s no need to complicate
无须再多加思索
Our time is short
时日无多
This is our fate, I’m yours
这是我们的命运,我属于你

I’ve been spending way too long checking my tongue in the mirror
我已经花了太多太多的时间对着镜子打量自己
And bending over backwards just to try to see it clearer
来回转身只为能看得更清楚一点
My breath fogged up the glass
但我呼出的雾气模糊了镜面
And so I drew a new face and laughed
于是我微笑着在上面画上一个笑脸
I guess what i’m saying is there ain’t no better reason

我想我说的就是这样了吧
To rid yourself of vanity and just go with the seasons
请丢开心中的杂念(让它)随着季节改变而流逝

It’s what we aim to do
这就是我们的目标
Our name is our virtue
我们的名字是上天的恩赐

I won’t hesitate no more, no more
我绝不,绝不再犹豫
It cannot wait I’m yours
一刻也不能再等,我属于你

Well no no, well open up your mind and see like me
好吧,敞开心扉像我一样看这个世界

Open up your plans and damn you’re free
忘记该死的计划吧,享受自由
look into your heart and you'll find the sky is yours
审视内心,你会发现天空是属于你的
so please don't, please don't, please don't
所以请不要,不要,不要
there's no need to complicate
无须再多加思索
coz our time is short
因为我们的时间不多
this's this's this is our fate, i'm yours
这,这,这就是我们的命运,我属于你

当音乐响起的时候,世界就安静了

梦白的朋友圈

现金
824 元 

有声有色

第一次听,很喜欢收下了。谢谢楼主分享。

现金
824 元 

有声有色

这男声太舒服了  

现金
2436 元 

神仙眷侣 兔子勋章 寿星勋章 旺旺勋章 如鱼得水 健康之翼 一米阳光

来贿赂下!!!
别人的境遇也折射着我们的境遇,这个世界需要一颗宽大的心!

现金
6863 元 

美女勋章 兔子勋章 大财主勋章 旺旺勋章 如鱼得水 有声有色 心灵港湾 乐园开心 色女勋章 翡翠丝带 幸福风车 高贵龙

很精致~   
阿里巴巴幸福魔咒:芝麻--开门!

现金
4542 元 

色女勋章

好听
有一种鸟,叫魔力鸟,穿行在地狱和天堂之间。

现金
706 元 

驴版 水瓶座 勇敢虎 游山玩水 幸福风车 美食大使 沙发王 活动之星 神仙眷侣 帅哥勋章 元帅证 如鱼得水 大财主勋章 色狼勋章 旺旺勋章

好听,随便祝福下你与他
答456,你一定要把幸福进行到底~~

现金
16501 元 

荣誉之星 美女勋章 龙的传人 旺旺勋章 如鱼得水 文思泉涌 有声有色 翡翠丝带 健康之翼 一米阳光 红旗手

好听,跟着白菜祝福一下下。
坐肝胆的码头    看岁月的两岸

飞走了

现金
4905 元 

版主勋章 优秀版主 开心乐园 荣誉之星 如鱼得水 有声有色 旺旺勋章 金嗓子 自由之星

原帖由 流星大天使 于 2010-6-19 23:23 发表
好听,随便祝福下你与他

他?我以为是我呢。。
‹ 上一主题|下一主题

肝胆相照论坛

GMT+8, 2024-9-27 23:23 , Processed in 0.017455 second(s), 13 queries , Gzip On.