肝胆相照论坛

肝胆相照论坛 论坛 有声有色 A Moment Like This - Leona Lewis
go

A Moment Like This - Leona Lewis [复制链接]

现金
1861 元 

健康之翼 天使勋章 色女勋章

已有 1 人评分现金 收起 理由
梦白 + 5

总评分: 现金 + 5   查看全部评分

我不丑,也不准备温柔。

现金
69 元 
淋漓尽致,

现金
30653 元 

色女勋章 版主勋章 小花 美女勋章 勤于助新 旺旺勋章 如鱼得水 有声有色 心灵港湾 乐园开心 翡翠丝带 射手座 天秤座 活动之星 沙发王 健康之翼 麦霸勋章 一米阳光 幸福风车 红旗手 七夕情

X factor

What if I told you
(如果我告诉你将会怎样)
It was all meant to be
(所有的一切都会发生)
Would you believe me
(你会相信我吗)
Would you agree
(你又会赞同我吗)
It's almost that feelin'
(那近乎是一种感觉)
We've met before
(你我相遇之前)
So tell me that you don't think I'm crazy
(请告诉我你并不认为我为此而发狂)
When I tell you love has come here and now
(当我告诉你,爱此时此刻已经到来)
A moment like this
(像这样的时刻)
Some people wait a lifetime
(人们等候了一生)
For a moment like this
(为了这样的时刻)
Some people search forever
(人们永远都在寻觅)
For that one special kiss
(为了那特殊的一吻)
Oh I can't believe it's happening to me
(真不敢相信它降临在我身上)
Some people wait a lifetime for a moment like this
(人们等候了一生只为了这样的一刻)
Everything changes but beauty remains
(一切都在改变,只有美丽幸免)
Something so tender
(如此温存的事)
I can't explain
(我无法解释)
Well I may be dreaming but till i awake
(我也许沉浸在美梦中直到苏醒)
Can't we make this dream last forever
(我们难道不能将这梦境持续永久吗)
And I'll cherish all the love we share
(然而我会珍藏着我们分享的所有爱)
(为了这样的一刻)
(人们等候了一生)
(为了这样的一刻)
(人们永远在寻觅)
For that one special kiss
(为了那特殊的一吻)
Oh I can't believe it's happening to me
(不敢相信它降临在了我身上)
Some people wait a lifetime for a moment like this
(人们等候了一生就为了这样的一刻)
Could this be the greatest love of all
(这也许就是伟大的爱吗)
I wanna know that you will catch me when I fall
(我只想知道你会在我坠入爱河的瞬间紧紧地拥我入怀)
So let me tell you this
(所以让我来告诉你)
(人们等候了一生只为了这样的一刻)
(人们等候了一生)
for a moment like this
(为了这样的一刻)
(人们永远在寻觅)
for that one special kiss
(只为了那特殊一吻)
(不敢相信它降临在了我身上)
(人们等候了一生只为了这样的时刻)

已有 1 人评分现金 收起 理由
梦白 + 5

总评分: 现金 + 5   查看全部评分

悄悄的我走了,
正如我悄悄的来;
我挥一挥衣袖,
不带走一片云彩。

现金
6863 元 

美女勋章 兔子勋章 大财主勋章 旺旺勋章 如鱼得水 有声有色 心灵港湾 乐园开心 色女勋章 翡翠丝带 幸福风车 高贵龙

阿里巴巴幸福魔咒:芝麻--开门!

现金
10212 元 

翡翠丝带 游山玩水 有声有色 驴版 心灵港湾 活动之星

好深情哦~~~
静若水,沉如山,远似梦,渺追月,常,无常······

现金
10212 元 

翡翠丝带 游山玩水 有声有色 驴版 心灵港湾 活动之星

喜欢喜欢~~~~
静若水,沉如山,远似梦,渺追月,常,无常······

现金
60976 元 

荣誉之星 勤于助新 兔子勋章 旺旺勋章 天天开星 翡翠丝带 健康之翼 有钱人

人生格言:知足常乐,笑对人生
只要不住院就是在赚钱
获得重生更要加倍珍惜 开心快乐每一天
‹ 上一主题|下一主题

肝胆相照论坛

GMT+8, 2024-9-27 19:25 , Processed in 0.014190 second(s), 12 queries , Gzip On.