肝胆相照论坛

肝胆相照论坛 论坛 三十以后 存档 1 爸爸,节日快乐!

爸爸,节日快乐! [复制链接]

现金
15062 元 

龙的传人

今天,是父亲节,因为爸爸的严厉,平时很少有象跟妈妈一样亲密的交流,但父爱,确实是深沉厚重的,借今天的节日,很想跟爸爸说声:谢谢你!

现金
15062 元 

龙的传人

祝愿天下所有的父亲平安、健康,快乐!节日快乐!

明早请爸爸喝早茶,然后陪他练字...[em53]

现金
3510 元 

我们农村的女儿更是不好跟爸爸直接表达这种情感!虽然我们也很爱爸爸!

祝福所有的爸爸健康、快乐!

现金
20655 元 

荣誉之星 龙的传人 有声有色

祝福和弦的父亲,也祝福所有的父亲快乐安康
飞走了

现金
9282 元 

荣誉之星 有声有色

天下的父亲,节日快乐。
pain is good,pain is your friend.if you feel in pain you\'re still alive.

现金
15062 元 

龙的传人

大家都快乐!

[em06][em06]

现金
2053 元 

祝父亲节日快乐!!!

现金
12141 元 

版主勋章 精华版 红旗手

最近忙妈妈的病,对爸爸的关心少了些,很是内疚,准备打电话回家。

祝所有的父亲健康、快乐、平安!

[em51][em51][em51]

现金
222032 元 

元帅勋章 功勋会员 小花 管理员或超版 荣誉之星 勤于助新 龙的传人 大财主勋章 白衣天使 旺旺勋章 心爱宝宝 携手同心 驴版 有声有色 东北版 美食大使 幸福四叶草 翡翠丝带 健康之翼 幸福风车 恭喜发财 人中之龙

蝴蝶昨天走了,给我留下一个信封。今打开看是一个Marie Calendar餐厅甜点派(Pie)的礼卷,可以去拿一个全派(whole pie)。礼卷是她三周前给红十字会志愿献血给的。对了,还有一件献血给的纪念T恤衫,太大,也给我了。真是 "Bloody Father's Day !”
God Made Everything That Has Life. Rest Everything Is Made In China

现金
222032 元 

元帅勋章 功勋会员 小花 管理员或超版 荣誉之星 勤于助新 龙的传人 大财主勋章 白衣天使 旺旺勋章 心爱宝宝 携手同心 驴版 有声有色 东北版 美食大使 幸福四叶草 翡翠丝带 健康之翼 幸福风车 恭喜发财 人中之龙

父亲节贴歌

愿父亲们快乐,愿天下父亲安康
---
Dance with my father /Luther Yandross

Back when I was a child, before life removed all the innocence
  My father would lift me high and dance with my mother and me and then
  Spin me around ’til I fell asleep
  Then up the stairs he would carry me
  And I knew for sure I was loved
  If I could get another chance, another walk, another dance with him
  I’d play a song that would never, ever end
  How I’d love, love, love
  To dance with my father again
  When I and my mother would disagree
  To get my way, I would run from her to him
  He’d make me laugh just to comfort me
  Then finally make me do just what my mama said
  Later that night when I was asleep
  He left a dollar under my sheet
  Never dreamed that he would be gone from me
  If I could steal one final glance, one final step, one final dance with him
  I’d play a song that would never, ever end
  ’Cause I’d love, love, love
  Sometimes I’d listen outside her door
  And I’d hear how my mother cried for him
  I pray for her even more than me
  I pray for her even more than me
  I know I’m praying for much too much
  But could you send back the only man she loved
  I know you don’t do it usually
  But dear Lord she’s dying
  Every night I fall asleep and this is all I ever dream

与父亲共舞

在我孩提时
  当天真还未被生活吞噬
  父亲常将我高高举起
  同母亲和我共舞
  有抱起我直到我安睡
  然后抱我上楼
  我确信我被深爱着
  如果我可以在有一个机会
  再与他在漫步一次,再共舞一次
  我会弹奏一支无终无尽的歌曲
  我是多么想再次与父亲共舞
  当我与母亲争吵的时候
  不听话的我就跑去找父亲
  他会逗我,安慰我
  最后还是要我照妈妈说的做
  哪天晚上当我熟睡
  他在被单下留下一块钱
  从未想到他会离我而去
  假如我能最后偷看一眼
  与他跳最后一步,舞最后一次
  我会弹奏一支无终无尽的歌曲
  因为我是多么想再次与父亲共舞
  有时我在母亲的门旁倾听
  我听到他为父亲而哭泣
  我为她祈祷多过我自己
  我为她祈祷多过我自己
  我知道我祈求的东西太多
  但是你能不能
  把她唯一深爱的男人送回来?
  我知道你通常不这样做
  但是亲爱的上帝,她是多么想再次与父亲共舞
  每天夜里当我熟睡着,我就只做这个梦

[MP=480,75]http://sunqifeng.bokee.com/inc/DanceWithMyFather.wma[/MP]
God Made Everything That Has Life. Rest Everything Is Made In China
‹ 上一主题|下一主题

肝胆相照论坛

GMT+8, 2024-10-6 22:21 , Processed in 0.017175 second(s), 12 queries , Gzip On.