肝胆相照论坛

肝胆相照论坛 论坛 有声有色 没劲,自己唱歌玩
楼主: freehuang
go

没劲,自己唱歌玩   [复制链接]

现金
5970 元 

版主勋章 开心乐园 勤于助新 一品御批懒惰勋章 兔子勋章 寿星勋章 大财主勋章 旺旺勋章 驴版 黑煤窑矿工勋章 帅哥勋章 有声有色 色狼勋章 美食大使 金嗓子 活动之星 沙发王 艺术家 健康之翼 麦霸勋章 一米阳光 幸福风车 恭喜发财 游山玩水 七夕情

还以为又有新作了,原来是标题党
... ...即使路上没有花朵,我仍然可以欣赏荒芜... ...

现金
8428 元 

有声有色 东北版 金嗓子

《红日》--李克勤

命运就算颠沛流离
命运就算曲折离奇
命运就算恐吓着你做人没趣味
别流泪 心酸 更不应舍弃
我愿能 一生永远陪伴你
哦.......
一生之中兜兜转转哪会看清楚
彷徨时我也试过独坐一角象是没协助
在某年那幼小的我
跌倒过几多几多落泪在雨夜滂沱
一生之中弯弯曲曲我也要走过
从何时有你有你伴我给我热烈的拍和
像红日之火 燃点真的我
结伴行 千山也定能踏过
让晚风 轻轻吹过
伴送着清幽花香像是在祝福你我
让晚星 轻轻闪过
闪出你每个希冀如浪花
快要沾湿我
哦.......
命运就算颠沛流离
命运就算曲折离奇
我愿能 一生永远陪伴你
一生之中弯弯曲曲我也要走过
从何时有你有你伴我给我热烈的拍和
像红日之火 燃点真的我
结伴行 千山也定能踏过
让晚风 轻轻吹过
伴送着清幽花香像是在祝福你我
让晚星 轻轻闪过
闪出你每个希冀如浪花
快要沾湿我
哦.......
命运就算颠沛流离
命运就算曲折离奇
我愿能 一生永远陪伴你
哦.......
“  八百里洞庭水干涸,

五千年华夏共一哭。”

现金
8428 元 

莫念。。。 发表于 2011-12-23 21:25

哈哈哈哈

五千年华夏共一哭。”

现金
8428 元 

Adele - Rolling In The Deep

There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark
Finally I can see you crystal clear
Go head and sell me out and I'll lay your shit bare

See how I leave with every piece of you
Don't underestimate the things that I will do
There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch, and it's bring me out the dark

The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love they leave me breathless
I can't help feeling
We could have had it all
Rolling in the deep
You had my heart inside of your hand
And you played it
To the beat

Baby I have no story to be told
But I've heard one of you, and I'm gonna make your head burn
Think of me in the depths of your despair
Making a home down there, reminds you of the home we shared

The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love they leave me breathless
I can't help feeling
You had my heart inside of your hand
To the beat

But you played it
With the beat

Throw your soul through every open door
Count your blessings to find what you look for
Turned my sorrow into treasured gold
You pay me back in kind and reap just what you sow

It all, it all it all,
To the beat

But you played it,played it, played it
To the beat

五千年华夏共一哭。”

现金
8428 元 

莫念。。。 发表于 2011-12-23 21:25

莫急莫急啊~

五千年华夏共一哭。”

现金
8428 元 

So give me reason to prove me wrong to wash this memory clean / 给我个理由,证明我错,将所有记忆涤清
Let the floods cross the distance in your eyes / 让洪流飞越你眼里的深渊
Give me reason, to fill this hole, connect the space between / 给我理由,填满豁口,将这断路铺平
Let it be enough to reach the truth that lies / 让苦楚收手,直达真理彼岸
Across this new divide / 跨越这新阵线

五千年华夏共一哭。”

现金
25995 元 

美女勋章 神仙眷侣 维基大牛 旺旺勋章 驴版 如鱼得水 帅哥勋章 乐园开心 东北版 翡翠丝带 天秤座 健康之翼 一米阳光 幸福风车 恭喜发财 高贵龙

附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册

现金
8428 元 

小雪408 发表于 2011-12-23 22:36

五千年华夏共一哭。”

现金
8428 元 

《野孩子》--杨千嬅

词曲:作词:黄伟文 作曲:雷颂德
就算只谈一场感情
除外都是一时虚荣
不等于 在蜜月套房
游玩过 就可自入自出仙境
情愿获得你的尊敬
承受太高傲的罪名
挤得进你臂弯 如情怀渐冷
未算孤苦也伶仃
明知爱 这种男孩子
也许只能如此
但我会成为你最牵挂的一个女子
朝朝暮暮让你猜想如何驯服我
若果亲手抱住 或者不必如此
许多旁人说我不太明瞭男孩子
不受命令就是一种最坏名字
笑我这个毫无办法管束的野孩子
连没有幸福都不介意
若我依然坚持忠诚
难道你又适合安定
真可惜 说要吻我的还未吻
自己就梦中苏醒
离场是否有点失敬
还是更轰烈的剧情
必需有这结果 才能怀念我
让我於荒野驰骋
明知爱 这种男孩子
也许只能如此
笑我这个毫无办法管束的野孩子
连没有幸福都不介意
明知爱 这种男孩子
也许只能如此
我要笑我原来是个天生的野孩子
连没有幸福都不介意

五千年华夏共一哭。”

现金
8428 元 

伴奏也不要了!

五千年华夏共一哭。”
‹ 上一主题|下一主题

肝胆相照论坛

GMT+8, 2024-4-29 08:44 , Processed in 0.015883 second(s), 12 queries , Gzip On.