15/10/02说明:此前论坛服务器频繁出错,现已更换服务器。今后论坛继续数据库备份,不备份上传附件。

肝胆相照论坛

肝胆相照论坛 论坛 交友版 拍拖协议书
go

拍拖协议书 [复制链接]

现金
45 元 
其实我想稳一个甘样的人同我拍拖,同我一齐过一生。
1.我唔会check你嘅来电显示,但係你最好唔好俾我听到你同不明來历嘅男人讲电话。
2.我有嘢做得唔岩你可以话我,不过唔准好恶咁话我,要慢慢讲道理,有耐心D。
3.吾可以逼我做我吾中意做既野。
4.我中意收到你嘅SMS,几肉麻我都顶得顺架。   
5.你要俾我知你去咗边,我唔係要check你行踪。
6.每日起碼要穩我一次,因为我会好挂住你。
7.我哋未必可以一生一世,但希望你同我一齐嘅時候,每一刻都对我认真。
8.你心里面諗D咩,一定要同我讲,因为我好蠢,你唔直接同我讲我唔会知道。
9.如果你要出去玩嘅最好就带埋我去,如果实在唔得嘅话就早D翻屋企俾个电话我,因为我会係屋企担心你,訓唔着。
10.喺我发脾气提出分手時,你唔准当真。
11.唔准對我讲大話,我最憎人呃我,虽然你话呃我喺唔想我唔开心,但喺俾我知道你呃我,咁样我会更加唔开心。
12.我发信息俾你,你一定要复我。
13.我唔係专登骚扰你,我只係想等你知道我几时掛住你。
14.你要好锡好锡我,因为你唔锡我就无人锡我架啦,当然我都会好锡你架
15.我唔喺贪心嘅人,唔一定要钻石同珍珠,就算你送易拉环盖俾我都會一样咁开心,最重要喺睇你有无心。
16.同你D朋友出去食飯,你唔使成日理住我,我唔会埋怨你嘅,不过你要記得我係你身边就得。
17.我知道你无可能每秒鐘都掛住我,但係如果你全日都无諗起我,我会好惊架。
18.我好樂意同你行你鍾意嘅舖頭,你唔需要怕我悶,我会自得其乐.
19.如果你唔開心,你要同我讲,唔好扮无事,因为如果俾我發现我会比你更唔開心.
20.我唔介意你望靚仔,介意嘅係有筍嘢睇你都唔同我讲.
21.你最好有一首只係属于我嘅电话铃声
22.如果你无開口讲,我都为你去改变,代表我真心中意你,請你珍惜我。
23.唔好乱咁作出承诺,因为我真係会當真咁記一世架。
24.因為我有一D唔係太開心嘅過去,對女人好无信心。所以請你用行動話俾我知你對我係認真嘅,你唔係玩玩下。
25.我好野蠻任性,我知我都会為你而改,不过需要时间。
26.你煮野俾我食,就算只係一碗餐蛋面,我都會開心過食鵝肝。
27.虽然我對你嘅戀愛史好有興趣,不過都過咗去囖,祗要你依家最愛嘅人係我就足够啦。
28.好遺憾我冇機會細細個就識得你,所以宜家請你俾多D時間我,俾機會我去了解你。
29.如果我成日管住你你覺得烦嘅话要同我讲,因為我憧憬我以後都可以管住老公,而老婆又樂意俾我管。
30.你要對自己有信心,我唔會生翼,所以我唔识飛走。

插播广告:

我系GG滴,唔系MM滴,1984滴,宜家系广州滴,老家系广西滴

诚交五湖四海滴MM滴,偶滴秋秋系8-3--8-5 1-4-1--6-2滴

拍拖系要签协议滴,系唔能够乱来滴,讲话要算数滴,唔可以讲大话滴

现金
35 元 
点解???????????

现金
45 元 

回复 2# 的帖子

现金
627 元 
有劲滴老友

现金
74 元 
潘多拉的鸟语吗?看不明白那个滴!

现金
6287 元 

荣誉之星 美女勋章 神仙眷侣 大财主勋章 维基大牛 旺旺勋章 驴版 如鱼得水 有声有色 乐园开心 色女勋章 美食大使 翡翠丝带 郊游活动 双子座 艺术家 健康之翼 麦霸勋章 一米阳光 恭喜发财 红旗手 游山玩水

我觉得 葆力之士 同志肯定会懂..俺经常看到他说这种鸟语..
长夏逝去..
                    山野间的初秋悄然涉足..

现金
18658 元 

版主勋章 小花 美女勋章 一品御批懒惰勋章 神仙眷侣 天使勋章 兔子勋章 寿星勋章 大财主勋章 旺旺勋章 天天开星 驴版 如鱼得水 黑煤窑矿工勋章 有声有色 心灵港湾 色女勋章 翡翠丝带 射手座 健康之翼 幸福风车 红旗手 七夕情

可以笑也可以哭,不一定要别人保护。。。

现金
18658 元 

版主勋章 小花 美女勋章 一品御批懒惰勋章 神仙眷侣 天使勋章 兔子勋章 寿星勋章 大财主勋章 旺旺勋章 天天开星 驴版 如鱼得水 黑煤窑矿工勋章 有声有色 心灵港湾 色女勋章 翡翠丝带 射手座 健康之翼 幸福风车 红旗手 七夕情

楼主去广东版发吧。。。
相信效果会更好点~~~~~

现金
1861 元 

健康之翼 天使勋章 色女勋章

还以为是女孩子写的

现金
18658 元 

原帖由 葆力之士 于 2010-3-10 21:16 发表
还以为是女孩子写的

‹ 上一主题|下一主题
你需要登录后才可以回帖 登录 | 注册

肝胆相照论坛

GMT+8, 2024-9-22 00:51 , Processed in 0.015118 second(s), 11 queries , Gzip On.