肝胆相照论坛

肝胆相照论坛 论坛 English&English 这个应该是winner吧?
楼主: liver411
go

这个应该是winner吧?   [复制链接]

现金
30653 元 

色女勋章 版主勋章 小花 美女勋章 勤于助新 旺旺勋章 如鱼得水 有声有色 心灵港湾 乐园开心 翡翠丝带 射手座 天秤座 活动之星 沙发王 健康之翼 麦霸勋章 一米阳光 幸福风车 红旗手 七夕情

StephenW 发表于 2011-2-25 10:32
回复 positiveattitud 的帖子

Do you think he has time to bother with the fights between his wives? H ...

Hey, you made such conclusion on the assumption that all of us are married.
But actually I have no the other half to hurt. So pls do not be ashamed of me. Thx.
悄悄的我走了,
正如我悄悄的来;
我挥一挥衣袖,
不带走一片云彩。

现金
30653 元 

色女勋章 版主勋章 小花 美女勋章 勤于助新 旺旺勋章 如鱼得水 有声有色 心灵港湾 乐园开心 翡翠丝带 射手座 天秤座 活动之星 沙发王 健康之翼 麦霸勋章 一米阳光 幸福风车 红旗手 七夕情

StephenW 发表于 2011-2-25 10:32

Do you think he has time to bother with the fights between his wives? H ...

Btw,these jokes are only for the ones who have mistresses.
悄悄的我走了,
正如我悄悄的来;
我挥一挥衣袖,
不带走一片云彩。

现金
62111 元 

才高八斗

No wonder you don't appreciate the fact that he will die happy........Sorry, I make another assumption

现金
30653 元 

StephenW 发表于 2011-2-25 10:47

No wonder you don't appreciate the fact that he will die happy........S ...

I said there is possibility that he won't die happily.
悄悄的我走了,
正如我悄悄的来;
我挥一挥衣袖,
不带走一片云彩。

现金
62111 元 

才高八斗

Only if he runs out of new wives.............

现金
30653 元 

StephenW 发表于 2011-2-25 10:57

Only if he runs out of new wives.............

That's your assumption.
悄悄的我走了,
正如我悄悄的来;
我挥一挥衣袖,
不带走一片云彩。

现金
30653 元 

Actually i am ashamed of u for assuming all of us are guys.
悄悄的我走了,
正如我悄悄的来;
我挥一挥衣袖,
不带走一片云彩。

现金
62111 元 

才高八斗

No, I didn't. That is why I chastise all of you. Then you told me not to include you because you don't have any better halve. Now you are ashamed of me . what about our "winner", he is laughing at us.

现金
241 元 

旺旺勋章 色狼勋章 翡翠丝带 一米阳光 幸福风车

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
走过风雨,走过四季……
‹ 上一主题|下一主题

肝胆相照论坛

GMT+8, 2024-9-30 21:26 , Processed in 0.013896 second(s), 10 queries , Gzip On.